Het verhaal van AP E-com

We doen wat we op dagelijkse basis ook voor onze eigen webshops doen. Namelijk, het binnen halen van nieuwe klanten doormiddel van online marketing!

Hoe het allemaal begon..

AP E-com is ontstaan vanuit het eerste project wat Jens & Stijn (ik) samen deden in begin 2019. Eén eigen webshop. Dit heeft er voor gezorgd dat we alle kneepjes van het vak zelf hebben mogen ervaren. Een concept bedenken, het designen van een logo en het creëren van een hele webshop, product fotos, copy writing, email marketing, zelfs klantenservice.

We begonnen vanaf 0 en hadden geen vermogen om met een team te beginnen.

Het gevolg hiervan is dat je alles mag doen om zo de benodigde skills aan te leren die je nodig hebt binnen de (snel veranderende) wereld van e-commerce en online marketing.


Vanaf het begin hebben we altijd het merendeel van onze klanten binnengehaald door te adverteren. We merkte dat hier voor ons het echte rendement zat en wouden hier daarom expert in worden.

Zoals je kan voorstellen ging dit in het begin niet erg goed. Zo hebben we de eerste 6 maanden alleen maar budget betaald als ‘leergeld’. We draaiden verlies, of op het hoogte punt kiet.

Toen der tijd had ik naast mijn studie 3 banen dag, weekend en nacht (naast mijn studie lening). En al het geld wat ik verdiende ging direct het bedrijf in, aan advertenties, en zo ook door de spreekwoordelijke put.


Maar na 6 maanden struggelen wisten we de code van het adverteren te kraken. Toen ging het in snel vaart de juiste kant op.

Die ene webshop is uitgegroeid naar 8 verschillende webshops in landen door heel de wereld. Hiermee draaien wij meerdere miljoenen aan omzet per jaar. En ons team is binnen beide bedrijven (op moment van schrijven) uitgegroeid naar 20 man.


Vanuit de kennis en kunde die we opgebouwd hebben, helpen we nu anderen met onze agency.


De wereld veranderd en we worden steeds digitaler. Helaas zien we dat er een hoop bedrijven zijn die hier nog geen of niet optimaal gebruik van maken.

Dit is een gemiste kans en hier willen wij verandering in brengen!

Onze missie

“Wij willen dat iedereen de kracht van de online wereld voor zijn bedrijf kan inzetten. Meer klanten en winst door online ads. Samen kunnen we jouw dromen waarmaken!”

 

We nemen je mee in de spannende wereld van Online Marketing. Wij willen dat je iemand anders aantikt en zegt: "als je meer omzet online wil, dan moet je bij AP E-com zijn."

Ons team

Stijn

Co-founder / Marketing strateeg

Jens

Co-founder / Advertentie expert

Julie

Allround marketeer

Mohamed

Designer

Abhinav

Google Expert

Zakrya

Allround marketeer

Roland

Intern proces manager

Jeroen

E-mail marketeer

Nigel

Social media manager

Onze diensten:

Facebook 

&

Instagram

PinterestLinkedIn

Leads


E-mail 

Marketing


SEO 

&

SEA

Waarom kiezen voor AP E-com?

Langdurige samenwerking

Wij geloven in een langdurige samenwerking. Als onze klanten blij zijn, dan zijn wij dat ook!

Resultaat gericht

Uit eigen ervaring weten we waar het om gaat. Winst & Groei! We doen er alles aan dit voor onze klanten te behalen!

Korte lijnen

Een duidelijk aanspreekpunt waardoor we snel kunnen schakelen en in no-time aanpassingen kunnen maken.

Onze belofte

We blijven altijd bij leren!


Doordat we met onze eigen webshops blijven testen, zijn we altijd op de hoogte van de huidige best practises. En dit passen we natuurlijk gelijk toe op al onze klanten.

Zo blijven wij, op dagelijkse basis en met veel passie en plezier, optimaliseren en door ontwikkelen aan de strategieën en campagnes die jou rendement opleveren!


Er is in marketing geen one size fits all. Dus wij gaan voor jou een outfit op maat maken! Al benieuwd hoe die van jou er uit ziet?