TikTok Ads

Meegaan met het snelst opkomende platform!

TikTok, wie heeft er niet van gehoord. Van het platform van dansende tieners tot de grootste concurent van Meta. Sinds kort is het ook mogelijk om hier op te adverteren. Maar los daarvan is het een van de weinige platformen waar je organisch nog hard kan groeien.

Kansen genoeg dus!

Mijn Gratis Strategiegesprek Inplannen

10+

Eigen webshops

€4.000.000+

Uitgegeven aan winstgevende advertenties

50+

Bedrijven geholpen

Organisch potentie

Doordat er op TikTok snel gescrold wordt. En er nog niet veel adverteerders zijn. Kan je nog hard groeien met niet betaalde content

Nieuwe manier van marketing

De korte filmpjes, het snelle scrollen en altijd sound on. TikTok heeft een totaal andere manier van gebruik. En daarbij een nieuwe manier van marketing

Groei van 35+

Wat veel mensen niet weten, is dat meer dan 50% van de gebruikers van TikTok tegenwoordig boven de 35 is

Waarom TikTok ads?

Als je slim bent ga je met de stroom mee. En je wil al helemaal niet de laatste zijn. Voor marketing betekent dat nu TikTok. Het snelst opkomende platform. Er liggen super veel kansen nu het nog een ‘relatief’ jong platform is.


Een verandering die binnen heel het marketing landschap terug komt is “content is king”. Een succesvolle campagne valt of staat met het juiste beeldmateriaal. En bij TikTok is dit het aller belangrijkste. Heb je slecht beeldmateriaal dan zal niks effect hebben. Maar werkt het goed, dan kan je viraal gaan!


Dan rest je altijd de vraag, organisch of betaald? TikTok is het platform waar je organisch (niet betaalde posts) nog hard kan groeien. Het gaat echter vele malle sneller en met een hoger rendement wanneer je de combinatie gebruikt.

Jouw concurrenten voor zijn? Gebruik een krachtige combinatie campagne en domineer jouw markt!


Hou bij TikTok wel altijd het kern principe in gedachten: “Make TikTok’s, not ads!”

Social ads inzetten voor jouw bedrijf?

Toekomst bestendige groei!

Begrijp je de kracht van TikTok. En zie je de potentie die het heeft voor jouw bedrijf.

Maar zijn er zo veel mogelijkheden dat je geen idee hebt waar te beginnen?

Dat snappen we helemaal! Spring eens op een gratis strategie gesprek met ons en dan maken we samen jouw unieke gameplan!


Wil je TikTok ads uitbesteden?

Wil je krachtige, doelgerichte, campagnes op laten zetten door professionals? Die een bewezen strategie hanteren?

Neem dan contact met ons op.

Er vind eerst een gratis strategie gesprek plaatst. Daarna kan je bepalen of je deze strategie zelfstandig of door ons wil laten opzetten!