Meta Ads

Het krachtigste advertentie platform! (nog)

Van alle social media platformen heeft Meta (Facebook & Instagram) de meeste data. En dit is waar hun kracht vandaan komt.

Hoe meer data er beschikbaar is van de gebruiker, hoe gerichter je met jouw advertentie de juiste mensen kan bereiken. En dit zorgt voor meer winst onder aan de streep!

Mijn Gratis Strategiegesprek Inplannen

10+

Eigen webshops

€4.000.000+

Uitgegeven aan winstgevende advertenties

50+

Bedrijven geholpen

Nieuwe klanten halen

Maak gebruik van de super krachtige targeting opties die Meta bied. Zorg zo dat jouw content onder de neus van de juiste mensen komt

Van klant naar fan

Door klanten op te volgen en ze te blijven betrekken kan je ze tot fan van jouw bedrijf maken. Wat er voor zorgt dat ze nog meer klanten aanleveren!

Groeien in naamsbekendheid

Bereik mensen die nog nooit van jou gehoord hebben doormiddel van ads. Bouw hiermee aan de groei op alle kanalen!

Waarom Meta/social ads?

Er is de laatste jaren veel veranderd als je kijkt naar het effect van orgastische posts (niet betaald) en advertenties.


Er wordt vaak gesproken over ‘virtueel vastgoed’. Wat hiermee bedoeld wordt is de ruimte op een scherm. En dit is natuurlijk een beperkt iets. Doordat er steeds meer content (posts) beschikbaar is op Meta wordt het steeds moeilijker om met niet betaalde posts jouw achterban te bereiken.

Vroeger zag bijna iedereen die je volgt jouw posts. Nu is dit ongeveer 30%. En als je posts geen goeie resultaten heeft (engagement zoals likes/shares/kliks) dan zakt dit % nog lager.


Maar Meta blijft wel een platform met super veel gebruikers van jong tot oud. En mensen zijn gewend advertenties te zien en hier keuzes op te baseren (lead/aankoop). Daarom blijft het een krachtig platform voor de groei van je bedrijf.

Organisch wordt zoals hier boven aangegeven steeds moeilijker. Maar met advertenties ben je verzekerd van bereik, je betaald hier ook voor.


Met betaalde advertenties weet je dus zeker dat jouw content onder de ogen van jouw potentiële klant terecht komt. Al is het wel van belang dat je hier goed doet, anders verlies je geld.

Hoe je dat goed doet, en daarmee jouw bedrijfsdoelen overtreft, vertellen we je graag in een gratis strategie gesprek! Dat wordt namelijk teveel om hier uit te schrijven.

Social ads inzetten voor jouw bedrijf?

Groeien en jouw targets overtreffen!

Met de juiste strategie en goede uitvoering is ‘the sky the limit’. We hebben campagnes gedraaid met een roas van 20. Dit betekent €1 er in en €20 er uit. Met een advertentie budget van €1.500 per maand kijk je dan naar een omzet van €30.000,-

Mogen wij jou ook helpen je targets te overtreffen?!


Wil je Meta ads uitbesteden?

Wil je krachtige, doelgerichte, campagnes op laten zetten door professionals? Die een bewezen strategie hanteren?

Neem dan contact met ons op.

Er vind eerst een gratis strategie gesprek plaatst. Daarna kan je bepalen of je deze strategie zelfstandig of door ons wil laten opzetten!