Pinterest  Ads

Search / social een beetje van beide

Pinterest is een bijzonder platform. Het combineert de search mogelijkheid zoals google met een vleugje community zoals andere social media platformen. Daarbij heeft Pinterest een krachtige unieke doelgroep die heel gericht op het platform zit. Doe je het goed, kan je hier veel klanten uithalen!

Mijn Gratis Strategiegesprek Inplannen

10+

Eigen webshops

€4.000.000+

Uitgegeven aan winstgevende advertenties

50+

Bedrijven geholpen

Krijg nieuwe klanten

Pinterest heeft een unieke klanten base die op andere platformen soms moeilijk te bereiken is

Speel in op de zoekende klant

Veel mensen gebruiken Pinterest om zich te oriënteren. Een perfect moment om jouw potentiële klant kennis met jouw bedrijf te laten maken

Foto en video

Binnen Pinterest werken beide type beeldmateriaal zeer goed

Waarom Pinterest ads?

In Pinterest is de klant vaak op zoek naar iets specifieks. Onderzoek aan het doen of zichzelf aan het oriënteren. Dit kan een heel krachtig moment zijn om hem kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Een losstaande advertentie heeft misschien minder kracht. Maar wanneer je het combineert om op verschillende fase in de klantreis jouw bedrijf uit te lichten, kan je de potentiële klant rustig kennis laten maken en overhalen voor jou te kiezen.

Pinterest zien wij daarom vaak als een deel van een grotere campagne.

Pinterest inzetten voor jouw bedrijf?

Zichtbaar bij de oriënterende klant

Sommige klanten willen het eerst zelf uitzoeken. Als je ze dan al een sales advertentie onder de neus drukt heeft dit een averechts effect. Dat betekent echter niet dat wanneer je het subtieler doet je de zoeker niet kan omtoveren naar een klant!

Benieuwd hoe je dit kan inzetten voor jouw bedrijf? Plan een gratis strategie gesprek in en we vertellen je het van A tot Z!


Wil je Pinterest ads uitbesteden?

Wil je krachtige, doelgerichte, campagnes op laten zetten door professionals? Die een bewezen strategie hanteren?

Neem dan contact met ons op.

Er vind eerst een gratis strategie gesprek plaatst. Daarna kan je bepalen of je deze strategie zelfstandig of door ons wil laten opzetten!