Over Ap E-com voor goede doelen

Na het helpen van heel veel bedrijven met het resultaat behalen op social media kanalen werd het tijd om iet terug te doen..

Onze missie

Door met de ervaring die we hebben opgebouwd tijdens het helpen met resultaat behalen op social media werd het tijd om iets terug te doen. Wij zetten ons nu speciaal in voor goede doelen zodat ook zij een nog grotere impact kunnen maken op de wereld!

Waarom wij dit doen

Een betere wereld, is dat niet wat iedereen wil? Wij van AP E-com dragen deze passie in ieder geval diep van binnen. Dit is ook de reden dat we met ons marketing bureau goede doelen en maatschappelijke organisaties willen ondersteunen om naar een volgend niveau te groeien.

We geloven namelijk in een betere wereld creëren en in impact maken. Tegenwoordig is er een grote verschuiving van offline naar online gaande, wij vinden dat je hier als organisatie in mee moet gaan. We begrijpen dat dit voor vele organisaties, die alleen nog offline actief zijn, een grote stap is wanneer je hier nog geen ervaring mee hebt. Hier zullen wij jullie in ontzorgen.

Samen zullen we dan een grotere maatschappelijke impact hebben wat de omstandigheden van mens, dier en milieu kan verbeteren. Dit doen we door de ervaring en kennis toe te passen die we hebben opgedaan in de commerciële sector. Op deze manier gaan we de online werving en bewustwording revolutioneren!

Ons team

Jens Egelmeer

Ceo

Stijn Kemperman

Ceo

Julie verstappen

Facebook specialist

Nigel Makkink

Social media specialist

Jeroen Govaerts

Facebook specialist

Roland henze

Online marketing specialist

Wie zijn jullie?

Wij zijn Jens Egelmeer en Stijn Kemperman. Ondersteunt door een team van 9 man sterk zijn wij samen Marketing Agency AP E-com. We zijn onze carriere begonnen binnen e-commerce waarbij we al snel resultaten wisten te behalen via Social Media kanalen. Nadat we onze strategieën ook succesvol hebben weten toe te passen voor bedrijven willen we dit graag ook toepassen voor goede doelen om op deze manier de wereld een betere plek te maken.

We vinden het belangrijk dat het goede doel past bij onze kernwaardes en dat we hier ook volledig achter staan. Interesse? Neem dan contact met ons op om te kijken of er een match is.

Stijn Kemperman

"In 2019 stond ik nog op de straat te werven voor stichting hulphond. Voor ik hier mee begon besefte ik niet hoe immens groot het positieve effect is wat deze stichting, maar ook zo veel andere goede doelen, teweeg brengen in de wereld. Helaas kan je als werver op straat maar een bepaalde bijdrage hieraan leveren. En dat moest anders kunnen dachten wij. Vandaar dat we met deze gedachtegang aan de slag zijn gegaan en DE volgende stap, misschien de start van een revolutie, hebben bedacht voor het bereiken van de potentiële donateur. De kracht van alle social media platformen en het gebruik van de data die zij hebben. Om dit goed toe te passen komt er erg veel bij kijken. En om te zorgen dat het doel maximaal zich kan richten op de doelstelling willen wij dit graag uit handen nemen. Zo hopen wij dan ook, als AP E-com, een bijdragen te kunnen leveren aan een nog betere wereld. Want zoals ze zeggen, een betere wereld begint bij jezelf!”

Jens Egelmeer

''Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail-management werd het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds duidelijker voor mij. Om goede doelen te kunnen helpen om online impact te maken en hun boodschap optimaal over te kunnen brengen is voor mij de manier. Ik ben dagelijks bezig met het adverteren op sociale mediakanalen en ik vind het fantastisch om dit ook voor goede doelen te kunnen doen. Tegenwoordig zit iedereen dagelijks op platformen zoals Facebook of Instagram, dit is dan ook de manier om hun te bereiken en om jouw boodschap over te brengen.'' 

Onze diensten

Facebook advertenties

Donateurs werven via Facebook

Instagram advertenties

Donateurs werven via Instagram

LinkedIn donateurs werven

Donateurs werven via LinkedIn

Onze belofte

Op dagelijkse basis werken we met veel passie en plezier aan het ontwikkelen en optimaliseren van strategieën en campagnes voor onze opdrachtgevers.

Dit doen we altijd vanuit een strategisch partnerschap en met oplossingen die waarde toevoegen voor jou en het doel. Door strategie, creatie, techniek en marketing naadloos te integreren geven we vastbesloten invulling aan onze belofte: 100% focus op resultaat!