Van advertenties, e-mail tot website optimalisatie. Bij Hera mochten we aan alles mee werken!


Sieraden voor iedereen, Hera Jewelry!

572.500+

Totaal bereikte mensen

4+

ROAS

+87%

Omzet Q4
Klant:

Hera is een bedrijf dat sierraden verkoopt in de lagere prijsklasse tot een €50-€60. Ze haalden het merendeel van haar klanten uit het ‘promoten’ van haar insta posts

Project:

Het doel was simpel, meer (winstgevende) omzet genereren. We moesten laten zien, dat door slim gebruik te maken van alle tools en opties binnen Meta, er een beter resultaat behaald kon worden dan puur berichten ‘promoten’

Werkzaamheden

We zijn de samenwerking aangegaan als verantwoordelijke voor de advertenties. Echter gaat de winst van een website verder dan puur verkeer genereren vanuit advertenties. Wij kunnen onbeperkt veel verkeer sturen als er maar budget is. Maar dit moet natuurlijk wel converteren (leiden) naar een aankoop.


Zo zijn we na de eerst reeks advertenties mee gaan kijken naar de e-mail marketing, de website optimalisatie (proces van home/product pagina tot aankoop) en A/B testen.


Verder hebben we een content strategie opgezet om het beeldmateriaal voor de advertenties te verbeteren. En gelijk ook de product fotos mee te optimaliseren.

Resultaat

Door de vele verbeteringen is er alleen al in Q4 2021 een omzet stijging van +87% bereikt.


Dit allemaal met een roas (return on ad spend) op de advertenties van 4. Wat betekent 1 euro er in (advertentie tegoed) 4 euro er uit (omzet).


Deze stijging betekende +45% meer bestellingen en een verhoging van de gemiddelde bestel waarde van +26%


Als neven effect hebben we de insta volgers weten te stijgen met +31%

Totaal bereikte mensen: 572.544

Wat zou een ROAS van 4+ of een omzet stijging van 87% voor jou betekenen?